Festival

de l' Escargot

Parc de Clairfont

66350 TOULOUGES

Aplec de l' Escargot à Toulouges

El festival del Caragol té lloc el primer cap de setmana de juliol al magnífic parc Clairfont de Toulouges. Aquest esdeveniment tanca la revetlla de Cap d’Any del caragol que comença a l’Aplec del Caragol de Lleida, l’últim cap de setmana de maig.

Hem generat alegria i felicitat en un lloc màgic i alhora ens neguem a tolerar actituds susceptibles de perjudicar els nostres compromisos.

El festival és un aparador per la diversitat del nostre territori, la seva riquesa cultural, artística, esportiva, gastronòmica, festiva i folklòrica.

 

© Team Cargols 2021

L' Aplec del Caragol de Lleida

L’ Aplec del Caragol va néixer a Lleida el 1980. Aquesta trobada festiva i gastronòmica al voltant del caragol reuneix 107 associacions, 13.500 participants, 200.000 visitants i es consumeixen 13.000 quilos de caragols.

La Team Cargols forma part de la Federació de colles de l’Aplec del Caragol i té una ubicació durant aquest esdeveniment multitudinari.

 

Submergeix-te en aquest ambient festiu on es garanteix la diversió, gaudeix de l'explosió de música i colors en un ambient únic.                                                                                           

Vidéo Aplec de Lleida

Formulari de sol·licitud LIEN